Poftim un pahar de bautura! Iata, te ascult daca imi vei spune pentru ce anume trebuie sa-l beau Poftim un pahar de bautura! imbie odata un om pe un ostas din Oastea Domnului. Iata, sunt gata sa te ascult raspunde ostasul te rog insa mai intai sa-mi spui pentru ce anume imi []Poftim un pahar de bautura!Iata, te ascult daca imi vei spune pentru ce anume trebuie sa-l beau Poftim un pahar de bautura! imbie odata un om pe un ostas din Oastea Domnului.

Iata, sunt gata sa te ascult raspunde ostasul te rog insa mai intai sa-mi spui pentru ce anume imi dai acest pahar si pentru ce anume trebuie sa-l beau? i-l dau in semn de dragoste si bucurie raspunse omul.

Foarte bine, dar uite, eu n-am gasit nicaieri in Sfanta Scriptura un astfel de semn de dragoste. Iisus Mantuitorul a zis: Iubiti-va unii pe altii (Ioan 13, 34), dar nicaieri nu zice: beti alcool in semnul acestei iubiri. Iar Apostolul Pavel scrie: Bucurati-va in Duhul Sfant (Romani 15, 13 si 14, 17). Imbratisati-va unii pe altii in sarutare sfanta (Romani 16, 16). In dragostea si bucuria ta cu alcoolul, eu vad, iubite frate, o batjocura la adresa dragostei si iubirii evanghelice.

Ei bine, atunci iti dau acest pahar sa-ti mai uiti de necazuriFoarte bine, dar uite, frate draga, Iisus Mantuitorul, cand a sosit timpul sa Se desparta de Apostoli, a zis catre ei: scumpii Mei Apostoli, a sosit timpul sa Ma despart...