7 Dumnezeul si Imparatul nostru Cel Nevazut nu este ca imparatii pamantului cei vazuti. El nu spune robilor Sai: voi sa-Mi dati sa mananc, voi sa-Mi dati sa beau, voi sa munciti pentru odihna Mea si sa muriti pentru Viata Mea. Ci El ne da noua sa mancam si El ne pregateste sa bem. El []7 Dumnezeul si Imparatul nostru Cel Nevazut nu este ca imparatii pamantului cei vazuti.

El nu spune robilor Sai: voi sa-Mi dati sa mananc, voi sa-Mi dati sa beau, voi sa munciti pentru odihna Mea si sa muriti pentru Viata Mea.

Ci El ne da noua sa mancam si El ne pregateste sa bem. El lucreaza pentru folosul nostru si El a murit pe Cruce pentru ca noi sa avem viata vesnica.

Cu cat mai mult ar trebui sa avem dorinta de a-L sluji si trai pentru El!8 Moise lupta cu rugaciunea in timp ce poporul lupta cu armele. Cat timp era rugaciune, poporul biruia. Cand inceta rugaciunea, inceta si puterea.

Ferice de poporul care luptand are pe cineva care se si roaga.

Muncind, are pe cineva care se si roaga.

Suferind, are pe cineva care se si roaga.

Poporul care nu mai are rugaciune, este pierdut.9 Nimic nu este cu neputinta daca crezi si daca te rogi puternic lui Dumnezeu.

Dar pentru minunile mari este nevoie de oameni mari...