Galbenusurile se freaca cu zaharul,zaharul vanilat, adaugam laptele treptat si punem la fiert pe bain-marie amestecand continuu pana incepe sa se ingroase putin.

Gelatina se dizolva in 150 ml apa rece, apoi se adauga peste crema fierbinte.

Cand incepe sa se intareasca se pune peste frisca batuta si se amesteca bine, se adauga si albusurile batute bine. Apoi se pun si fructele taiate cubulete si se omogenizeaza bine. Se pune o felie de blat de tort intr-un inel de tort, se insiropeaza putin cu suc din compot, adaugam crema si nivelam cat de cat egal.

Apoi se pune si capacul blatului care se insiropeaza si el putin, se da la frigider pentru 4-5 ore sa se intareasca compozitia tortului.

Se indeparteaza inelul de tort si se imbraca tot cu frisca .

Adaugam fructe dupa inspiratia fiecaruia. Se lasa la rece peste noapte sau cel putin 2-3 ore.