Untul impreuna cu untura le-am pus la topit.

Faina am amestecat-o cu bicarbonatul si drojdia.

Ouale le-am frecat cu zaharul, am adaugat untul si untura topite si racite putin, apoi am pus laptele, sarea, esenta si in final faina.

Am framantat un aluat nu prea tare, usor de intins.

Am dat aluatul la rece pentru 30 de minute.

Formele de rulouri le-am uns cu putin ulei.

Am intins aluatul pe masa de lucru in foaie subtire si am taiat fasii de 2 cm pe care le-am rulat pe forme ca o spirala.

Am asezat formele in tava neunsa si am copt pentru 15 de minute la 180 grade, dupa care am scos tava si am intors rulourile pe partea cealalta si am mai copt 15 minute.

Pentru crema am amestecat galbenusurile cu 3 linguri de zahar, apoi am adaugat putin lapte rece si faina. Am omogenizat apoi am pus si restul de lapte caldut, sarea si coaja de lamiae.

Am fiert la foc mediu mestecand continuu.

Untul l-am pus la final taiat bucatele si am amestecat pana s-a topit.

Lasam crema la racit si pregatim albusurile pe care le batem bine cu putina sare, apoi adaugam zeama de lamiae si zaharul. Batem bine pana se face o spuma putin tare pe care o amestecam cu crema racita.

Umplem rulourile cu crema, cu ajutorul unui posh sau cu ajutorul unei lingurite si pudram cu zahar.