Inspirata dintr-o prajiutra de-a lui GabitzuBlatul:Intr-un bol spargem ouale si adaugam zaharul,mixam pana isi tripleaza volumul.

Cu o lingura de lem incorporam faina putin cate putin,apoi incorporam cafeaua.

Tapetam o tava potrivita si turnam compozitia obtinuta.

O coacem la fo mediu .

Crema ganache: Intr-un castron punem bucatile de ciocolata si frisca .

Dam la microunde pentru un minut,si apoi amestecam energic pana se topeste ciocolata.

Daca mai este nevoie o mai dam putin la microunde.

Crema obtinuta o lasam in frigider sa se raceasca bine bine,dupa care o mixam pana obtinem o crema pufoasa.

Crema 2:Amestecam samantana cu frisca vegetala si mixam.

O sa obtinem o frisca foarte buna.

Blatul dupa ce s-a racit il taiem in 2 intindem crema ganache,apoi intindem un strat de frisca.

Eu am pastrat putina crema ganache si frisca pentru ornat.