1. Se elimina tendoanele la carnea din piept de pui. Se taie apoi carnea in cubulete de aproape un cm. Se pun cubuletele de pui intr-un castronas si se adauga amidon, vin de masa, 2 ml. sos de soia, 5 ml. ulei si se amesteca bine. 2. Se spala morcovul si se curata de coaja. Se taie apoi in cubulete de aceeasi marime cu cele din carnea de pui. 3. Se taie in felii prazul, ghimbirul si usturoiul. 4. Se incinge tigaia. Se toarna o cantitate potrivita de ulei. Cand uleiul este cald, se pun cubuletele de morcov la prajit, la foc mic spre mijlociu, pana cand devin putin mai moi. Se scot apoi in castronas. 5. Se incalzeste din nou tigaia. Se toarna o cantitate putin mai mare de ulei. Cand uleiul este putin cald, se pun feliile de praz, ghimbir si usturoi si se prajesc la foc mic, pana cand se simte mirosul acestora. 6. Se pun in tigaie cubuletele de carne de pui si se amesteca repede la foc mijlociu. 7. Cand culoarea acestora devine mai deschisa, se pune ketchup, sos de soia, zahar si se amesteca bine. 8. Se pun cubuletele de morcov prajite si sare si se amesteca bine. Si mancarea este gata. Sfaturi: 1. Pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpa de pui. Se elimina oasele, pielea si tendoanele pulpei de pui, apoi se poate folosi. De fapt, pulpa de pui este mai fina decat pieptul. 2. Adaugam amidon si ulei in cubuletele de carne pui, pentru ca acestea sa fie mai fragede dupa prajire. 3. Daca va place gustul rosiei, puteti pune o cantitate mai mare de ketchup. 4. In ultimii ani, multe studii arata ca morcovul este benefic prevenirii si tratarii cancerului. Potrivit cercetarilor, pentru oamenii cu deficienta de vitamina A, coeficientul de a se imbolnavi de cancer este de peste trei ori mai mare decat la ceilalti oameni. Consumul zilnic a unei cantitati adecvate de morcovi contribuie, vizibil, la prevenirea cancerului. Morcovul este bogat in caroten care se poate transforma in corpul uman, in vitamina A. Ca atare, favorizeaza prevenirea cancerului si inhibarea evolutiei cancerului. Carotenul este solubil in grasimi si nu poate fi absorbit, eficient, fara grasimi. De aceea, este mai bine sa servim morcovii prajiti in ulei sau fierti cu carnea.1. Se elimina tendoanele la carnea din piept de pui. Se taie apoi carnea in cubulete de aproape un cm. Se pun cubuletele de pui intr-un castronas si se adauga amidon, vin de masa, 2 ml. sos de soia, 5 ml. ulei si se amesteca bine. 2. Se spala morcovul si se curata de coaja. Se taie apoi in cubulete de aceeasi marime cu cele din carnea de pui. 3. Se taie in felii prazul, ghimbirul si usturoiul. 4. Se incinge tigaia. Se toarna o cantitate potrivita de ulei. Cand uleiul este cald, se pun cubuletele de morcov la prajit, la foc mic spre mijlociu, pana cand devin putin mai moi. Se scot apoi in castronas. 5. Se incalzeste din nou tigaia. Se toarna o cantitate putin mai mare de ulei. Cand uleiul este putin cald, se pun feliile de praz, ghimbir si usturoi si se prajesc la foc mic, pana cand se simte mirosul acestora. 6. Se pun in tigaie cubuletele de carne de pui si se amesteca repede la foc mijlociu. 7. Cand culoarea acestora devine mai deschisa, se pune ketchup, sos de soia, zahar si se amesteca bine. 8. Se pun cubuletele de morcov prajite si sare si se amesteca bine. Si mancarea este gata. Sfaturi: 1. Pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpa de pui. Se elimina oasele, pielea si tendoanele pulpei de pui, apoi se poate folosi. De fapt, pulpa de pui este mai fina decat pieptul. 2. Adaugam amidon si ulei in cubuletele de carne pui, pentru ca acestea sa fie mai fragede dupa prajire. 3. Daca va place gustul rosiei, puteti pune o cantitate mai mare de ketchup. 4. In ultimii ani, multe studii arata ca morcovul este benefic prevenirii si tratarii cancerului. Potrivit cercetarilor, pentru oamenii cu deficienta de vitamina A, coeficientul de a se imbolnavi de cancer este de peste trei ori mai mare decat la ceilalti oameni. Consumul zilnic a unei cantitati adecvate de morcovi contribuie, vizibil, la prevenirea cancerului. Morcovul este bogat in caroten care se poate transforma in corpul uman, in vitamina A. Ca atare, favorizeaza prevenirea cancerului si inhibarea evolutiei cancerului. Carotenul este solubil in grasimi si nu poate fi absorbit, eficient, fara grasimi. De aceea, este mai bine sa servim morcovii prajiti in ulei sau fierti cu carnea.