Eii, nu m-am putut abtine de provocarea Bucatarasului, si a partenerului Philips, sa pun Multicooker-ul la treaba. Am inceput cu ceva simplu;) Supa usoara de praz a Valclaudiei, http://www.retete/retete/supa-usoara-cu-praz-si-paste-colorate-64143.html, mi-a facut cu ochiul de la bun inceput. Bineinteles ca am adus mici modificari. Gata cu vorba si spor la treaba! ;)Prazul si zarzavaturile se spala, se curata si se taie marunt. Multicooker-ul se programeaza la FRY, ptr cca. 7 minute, se adauga in vasul aparatului rondelele de praz, zarzavaturile si grasimea de rata, lasandu-se la gatit. Dupa ce a expirat timpul de gatire, se adauga ciocanelele, se asezoneaza de sare, piper, enibahar, seminte de mustar, verdeata si se completeaza cu cca. 2000 ml apa. Se programeaza aparatul la BOIL ptr 30 de minute. Dupa terminarea programului de gatire, se adauga taiteii de casa, apoi se inchide capacul si se lasa sa se gateasca in programul de KEEP WARM. Dupa cca. 10 minute se deconecteaza aparatul de la sursa de curent. Supa se serveste fierbinte presarata cu verdeata si piper proaspat macinat sau ardei iute dupa gustul fiecaruia.

Spor si pofta buna!