Evanghelia ne spune: Voi sunteti lumina lumii, voi sunteti sarea pamantului. Nu stiu cati dintre voi ati gustat o mancare fara sare. Este foarte rea. Am stat cateva zile in spital si am mancat o astfel de mancare fara sare, si atunci am inteles ce inseamna sarea, care da gustul. Mi-aduc aminte de fratele Grigore []Evanghelia ne spune: Voi sunteti lumina lumii, voi sunteti sarea pamantului.

Nu stiu cati dintre voi ati gustat o mancare fara sare. Este foarte rea. Am stat cateva zile in spital si am mancat o astfel de mancare fara sare, si atunci am inteles ce inseamna sarea, care da gustul. Mi-aduc aminte de fratele Grigore Mistrean, in adunarea de la Matca, el lua primul cuvantul si spunea in fata adunarii: Fratilor, ati venit la noi, la o adunare de pacatosi.

Mult adevar este cand se spun aceste cuvinte, insa nu oricine le poate spune. Sunt frati pretentiosi care spun ca nu mai sunt asa pacatosi. i mai am un gand de la fratele Grigore, care spunea asa: Am fost la biserica, am stat la masa si ma uit ca mai este o ora pana la adunare si am zis sa ma intind un pic; si spunea el mai departe: A batut cineva...