In tot felul, Domnul Dumnezeu vorbeste cu noi si ne cheama sa ne lasam de rautati. A inceput sa predice si vremea. Parca s-a schimbat si mersul vremii. Binecuvantarea cerului de sus nu se mai pogoara peste hotarele noastre cu caldura si ploaie la vreme, ci, in loc de binecuvantare, cerul ne trimite urgie. Asa []In tot felul, Domnul Dumnezeu vorbeste cu noi si ne cheama sa ne lasam de rautati.

A inceput sa predice si vremea. Parca s-a schimbat si mersul vremii. Binecuvantarea cerului de sus nu se mai pogoara peste hotarele noastre cu caldura si ploaie la vreme, ci, in loc de binecuvantare, cerul ne trimite urgie.

Asa zice Domnul: Ochii Mei privesc asupra pamantului vostru, de la inceputul, pana la sfarsitul anului. De veti asculta poruncile pe care vi le poruncesc Eu voua, de veti iubi pe Domnul Dumnezeul vostru si veti sluji Lui din toata inima voastra si din tot sufletul vostru Eu voi da pamantului vostru ploaie timpurie si ploaie tarzie Binecuvantate vor fi roadele pamantului vostru si cirezile vacilor voastre si turmele oilor voastre Dar de nu veti asculta glasul Domnului Dumnezeului vostru si nu veti pazi poruncile Lui, Domnul va trimite peste voi blestem, lipsa si amenintari (Deut. 11, 12-21 si 28).

Iata, Biblia ne spune apriat ceea ce se intampla in zilele noastre. De la binecuvantare, am ajuns si cu mersul vremii la blestem si...