1. Oare noi nu putem face chiar nimic pentru Dumnezeu? Nici sa tinem o zi de jertfa si de rugaciune pentru cei ce alearga in slujba Domnului si a altora? Nici sa traim, acolo unde suntem, o viata de curatie, de infranare in mijlocul celor cu care vietuim, ca, prin pilda noastra, sa le dam []1. Oare noi nu putem face chiar nimic pentru Dumnezeu?Nici sa tinem o zi de jertfa si de rugaciune pentru cei ce alearga in slujba Domnului si a altora?Nici sa traim, acolo unde suntem, o viata de curatie, de infranare in mijlocul celor cu care vietuim, ca, prin pilda noastra, sa le dam o buna marturie despre credinta si sa-i apropiem si pe ei de Hristos?Nici acestea nu le putem face?Atunci suntem niste lenesi si nepasatori, vinovati osandei si judecatii Lui.2. Mantuitorul nostru ne spune cu mila si cu durere: Mai am si alte oi!Mi-e mila de ele, ca sunt necajite si risipite (Mt 9, 36).

Hotii le fura, le junghie si le prapadesc,lupul le rapeste si le imprastie,talharii le robesc, le amagesc, le dezbina, le exploateaza si le pierdsi pe acestea Eu trebuie sa le aduc la staulul Meu.

Veniti sa-L ajutam si noi pe Bunul Pastor sa le aduca!3. Ganditi-va cat bine ne-au facut si noua acei care ne-au adus la Hristos.

Ganditi-va cat de recunoscatori trebuie sa le fim vesnic si noi celor care ne-au cautat atunci cand noi eram...