Slavit sa fie Domnul! Cu inima zdrobita de durere anuntam trecerea fulgeratoare, la Domnul, in urma unui accident, a fratelui Simion Tanase, lasand un gol atat in familie, cat si in Lucrarea Oastei Domnului. Familia fr. Simion si cu fratii din Galati anunta, pe cei care pot sa-i fie alaturi in serile de priveghere, ca []Slavit sa fie Domnul!Cu inima zdrobita de durere anuntam trecerea fulgeratoare, la Domnul, in urma unui accident, a fratelui Simion Tanase, lasand un gol atat in familie, cat si in Lucrarea Oastei Domnului. Familia fr. Simion si cu fratii din Galati anunta, pe cei care pot sa-i fie alaturi in serile de priveghere, ca sunt asteptati in seara aceasta, incepand cu ora 18:00. Maine, Duminica 05.09.2021, parintele va veni la cina in jurul orei 17.00 .

Fratele Simion va fi depus la casa Oastei (str. Nufarului 32) din Galati, iar inmormantarea va avea loc Luni, la cimitirul Sf. Lazar.

Vom reveni cu detalii pe parcurs.

Domnul sa ii fie rasplata pentru tot drumul vietii sale, iar noi sa le urmam credinta fratilor biruitori!Dumnezeu sa-l ierte sa-l odihneasca in pace si sa-l conduca in tara luminii in ceata celor drepti.

Sincere condoleante familiei indoliate.