Intr-un oras, spune un misionar, trebuia sa o cercetez pe o doamna greu bolnava. In timp ce vorbeam cu ea, bolnava mi-a zis: Ma bucur nespus ca in curand voi putea pleca acasa! La inceput am crezut ca bolnava are parerea gresita, ca multi din zilele noastre, asa precum si eu am crezut odata, []Intr-un oras, spune un misionar, trebuia sa o cercetez pe o doamna greu bolnava. In timp ce vorbeam cu ea, bolnava mi-a zis: Ma bucur nespus ca in curand voi putea pleca acasa!La inceput am crezut ca bolnava are parerea gresita, ca multi din zilele noastre, asa precum si eu am crezut odata, ca a muri inseamna pentru toti a fi mantuiti (a merge in cer la fericire), de aceea i-am zis: Stimata doamna, stiti d-voastra ce zice Cuvantul lui Dumnezeu despre moarte? Sfanta Scriptura ne spune: Oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata (Evrei 9, 27). Iar Domnul Iisus zice: Va spun ca in ziua judecatii oamenii vor da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care-l vor fi rostit (Matei 12, 36).

La aceste cuvinte, bolnava mi-a raspuns: Da, aceste cuvinte le cunosc. Dar eu stiu si mai mult. Eu stiu ca Domnul mi-a iertat toate pacatele (I Ioan 1, 7) si ca scumpul meu Mantuitor m-a spalat si curatit prin sangele Sau de toate pacatele mele. Eu stiu ca sunt salvata si voi fi mantuita de El.

In timp ce-mi spunea aceste cuvinte, fata ei era luminata de o pace si o bucurie pe care pentru intaia oara in viata mea le-am vazut. Aceasta bucurie a ei dovedea ca intr-adevar ea simte ce spune si nu se preface.

Atunci, curios sa stiu cine i-a dat aceasta incredintare, am intrebat-o: Cum ati ajuns la aceasta...