Iubiti frati si surori, numele meu e Toma Constantin. Sunt din Pitesti si, din voia Domnului, sunt primul preot surd din Romania si poate din Europa, poate din lume. Aceasta este voia Domnului care s-a facut prin Oastea Domnului, prin mijlocirea directa a preotului Onu Constantin, care a patruns in lumea noastra de surzi pentru []Iubiti frati si surori, numele meu e Toma Constantin. Sunt din Pitesti si, din voia Domnului, sunt primul preot surd din Romania si poate din Europa, poate din lume. Aceasta este voia Domnului care s-a facut prin Oastea Domnului, prin mijlocirea directa a preotului Onu Constantin, care a patruns in lumea noastra de surzi pentru a transmite mesajul Cuvantului lui Dumnezeu si in aceasta lume, asa-zisa a tacerii.

In fata dumneavoastra, suntem aici o mana de oameni care nu mai auzim, care apartinem altei lumi, dar avem si noi dreptul la credinta, la iubire, la rugaciune, la speranta.

Pentru moment suntem putini; pentru viitor suntem convinsi ca va patrunde Cuvantul lui Dumnezeu in toata lumea noastra, a tacerii, care se compune din vreo trei sute de suflete, in toata tara.

As fi vrut sa stau acolo undeva, in spatele dumneavoastra, sa ma rog in liniste, in felul meu tacut. Dar se vede ca Dumnezeu a vrut altfel. Daca tot ma aflu aici, in fata dumneavoastra, trebuie sa spun si eu ceva. Trebuie sa va asigur ca noi, la Pitesti, facem slujba speciala pentru surzi, facem...