Se clocotesc 4 l de apa intr-o oala mare si se sareaza.

Se fierb pastele, pana cand s-au fragezit, dar nu s-au inmuiat de tot.

Intre timp, se rumenesc semintele de susan intr-o tigaie, la foc potrivit, agitand mereu tigaia.

Apoi se toarna intr-un vas mic si se incinge 2 linguri ulei in aceeasi tigaie.

Se prajeste carnea in tigaie 3-6 minute, amestecand din cand in cand.

Se ia de pe foc.

Se incalzesc 125 ml apa si se amesteca cu untul de arahide intr-un bol.

Se adauga sosul de soia, otetul, mierea, uleiul de susan/nuci si boiaua si se amesteca.

Se toaca ceapa marunt.

Se scurg bine pastele si se amesteca bine cu sosul de arahide.

Se adauga bucatelele de carne si se amesteca.

Se aseaza pastele intr-un castron si se presara semintele de susan si se decoreaza cu ceapa tocata.