S-a intamplat la 28 octombrie 1943: Realizarea ipoteticii operatii militare Experimentul Philadelphia. In 13 ianuarie 1955, un cunoscut cercetator al fenomenelor misterioase, in special al fenomenului OZN, Morris K. Jessup, a primit o scrisoare ciudata de la un oarecare Carlos Allende. Scrisoarea continea date dezvaluite de acest Carlos despre implicarea lui in ceea ce el []The post S-a intamplat la 28 octombrie 1943 appeared first on Jurnal Spiritual.

S-a intamplat la 28 octombrie 1943 was first posted on octombrie 28, 2020 at 2:14 am. 2020 Jurnal Spiritual. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at ionutalexpanait@gmail.comS-a intamplat la 28 octombrie 1943: Realizarea ipoteticii operatii militare Experimentul Philadelphia. In 13 ianuarie 1955, un cunoscut cercetator al fenomenelor misterioase, in special al fenomenului OZN, Morris K. Jessup, a primit o scrisoare ciudata de la un oarecare Carlos Allende. Scrisoarea continea date dezvaluite de acest Carlos despre implicarea lui in ceea ce el a numit Experimentele din Philadelphia . Pe scurt, Carlos Allende spunea ca a fost membru al echipajului distrugatorului USS Eldridge, vas american de lupta implicat, pe tot parcursul anului 1943, intr-o serie de experimente legate de capacitatea de a ascunde radarului vasele de lupta. Experimentele au inceput la inceputul anului 1943, pe santierul naval militar din portul Philadelphia, seria de experimente strict secrete au primit indicativul Rainbow. Experientele au fost conduse de fizicianul dr. Franklin Reno, dar anumiti martori intervievati mai tarziu de Jessup au declarat ca l-au observat pe fizicianul Albert Einstein, iar cu un an inainte, pe Nikolai Tesla. In vara lui 1943, mai precis in iulie, experimentele erau aproape de succes. Aparatura instalata la bordul lui USS Eldridge a functionat perfect, astfel incat vasul a devenit invizibil pe radare. Problema care a aparut a fost ca uriasul vapor era invaluit, in timpul experimentelor, intr-un nor cenusiu, puternic incarcat electrostatic. Martorii de pe vas spuneau ca echipamentele metalice scoteau scantei ciudate, albastru-verzui.

Apoi, la 28 octombrie 1943, s-a reluat experimentul, se pare pentru a face vasul invizibil pentru ochi, la fel cum dispare o margea de sticla intr-un pahar cu apa. Dimineata a pornit experimentul, vaporul a fost inconjurat de faimosul nor cenusiu, apoi energia pulsata in echipamente a fost intensificata treptat. Marinarii au auzit zbarnaitul echipamentului iar martorii au vazut, de pe chei, cum vasul dispare, impreuna cu ceata cenusie. Interesant a fost ca urma vasului era vizibila in apa, ca o impresiune de pantof gigantic. Apoi si aceasta urma a disparut. Vasul se volatilizase. Imediat au sunat telefoanele in baza navala din Philadelphia si cei din portul Norfolk, situat la 600 km, au anuntat speriati ca vasul USS Eldridge se afla la intrarea in portul lor. N-au apucat sa se dumireasca ce si cum, pentru ca cei din Norfolk au sunat nervosi sa spuna ca nu mai vad distrugatorul, iar vasul a reaparut la locul lui. Marinarii au povestit scene de cosmar, unii disparusera, altii pur si simplu arsesera prin combustie spontana, oricum, cei care mai erau pe vas sufereau cumplit. Marina militara americana a...