In aceasta luna, in ziua a treizeci si una, pomenirea sfantului sfintitului mucenic Ipatie, episcopul Gangrelor. Tot in aceasta zi, pomenirea cuviosului parintelui nostru Acachie Marturisitorul. Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor mucenici care au marturisit in Persia: Avdas episcopul, Veniamin diaconul, noua mucenici impreuna cu ei si alti multi sfinti, care au fost aruncati []In aceasta luna, in ziua a treizeci si una, pomenirea sfantului sfintitului mucenic Ipatie, episcopul Gangrelor.

Tot in aceasta zi, pomenirea cuviosului parintelui nostru Acachie Marturisitorul.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor mucenici care au marturisit in Persia: Avdas episcopul, Veniamin diaconul, noua mucenici impreuna cu ei si alti multi sfinti, care au fost aruncati in inchisoare si care au fost mancati de vii de soarecii si de pisicile inchise laolalta cu ei.

Tot in aceasta zi, pomenirea cuviosului parintelui nostru Vlasie, nascut in cetatea amoreilor, care in pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor treizeci si opt de mucenici, care erau rude intre ei, si care de sabie s-au savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea cuviosului parintelui nostru tefan, facatorul de minuni, care in pace s-a savarsit.

Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.