Ziua intai, pomenirea sfantului prooroc Ieremia. Tot in aceasta zi, pomenirea sfantului sfintitului mucenic Vat Persul, care de sabie s-a savarsit in timpul prigoanei lui Sapor al II-lea, imparatul persilor si inchinator al focului. Tot in aceasta zi, pomenirea sfantului mucenic Filozoful, care de sabie s-a savarsit. Tot in aceasta zi, pomenirea cuvioasei Isidora, nebuna []Ziua intai, pomenirea sfantului prooroc Ieremia.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfantului sfintitului mucenic Vat Persul, care de sabie s-a savarsit in timpul prigoanei lui Sapor al II-lea, imparatul persilor si inchinator al focului.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfantului mucenic Filozoful, care de sabie s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea cuvioasei Isidora, nebuna in Hristos, de care vorbeste si Paladie in a sa Istorie lausiaca.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfantului mucenic Sava, care s-a savarsit fiind spanzurat in smochin.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor maritilor trei noi cuviosi mucenici: Eftimie, ce se tragea cu neamul din Demiga Peloponesului, si in Constantinopol la anul 1814, la douazeci si doua martie in Duminica Floriilor, prin sabie s-a nevoit; a lui Ignatie cel ce se tragea din Zagora veche si in Constantinopol, in acelasi an, la opt octombrie, prin sugrumare s-a savarsit; si a lui Acachie, cel ce se tragea din Tesalonic si in Constantinopol la anul 1815, la intai mai, prin sabie s-a savarsit.

Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.