In anii din urma parca s-a schimbat cu totul si mersul vremii. Vremea trece brusc, pe neasteptate, de la o stare la alta. Vara avem valuri de foc ce se perinda cu valuri de furtuni, grindina si ape. Iar iarna avem valuri de ger ce se perinda cu moiste. Astronomii spun ca mersul neobisnuit al []In anii din urma parca s-a schimbat cu totul si mersul vremii. Vremea trece brusc, pe neasteptate, de la o stare la alta. Vara avem valuri de foc ce se perinda cu valuri de furtuni, grindina si ape. Iar iarna avem valuri de ger ce se perinda cu moiste.

Astronomii spun ca mersul neobisnuit al vremii ar fi in legatura cu soarele.

Tot din unsprezece in unsprezece ani, cica puterile de foc si de magnetism ale soarelui lucreaza cu putere mai mare si atunci se ivesc pe suprafata lui niste enorme pete solare. Unele dintre astfel de pete solare sunt de doua-trei ori mai mari ca pamantul. Din ele tasnesc flacari uriase ce ating inaltimi de sute de mii de kilometri (in fotografia de alaturi se vad pe bolta soarelui doua astfel de pete cu tasniri de flacari uriase).

Astfel de ani cu pete solare au fost anii 1907, 1918 si 1929. Aceste pete solare, cica ar fi cauza valurilor de ger, seceta,...